PMI Greece Chapter

Άρθρα

Δια ζώσης ξανά!

WhatsApp Image 2022 07 26 at 7.39.17 PMΑπό τον Πασχάλη Λουκά, PMP

Το PMI Greece Chapter επανήλθε δυναμικά στις εκδηλώσεις με φυσική παρουσία την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, σε ανοιχτό χώρο προς το παρόν, μετά από 2½ περίπου χρόνια και ο λόγος ήταν εορταστικός!

Το coaching ως εργαλείο των project managers - GROW Model: πώς να δώσετε κίνητρα και να ενδυναμώσετε την ομάδα σας - Ανασκόπηση εκδήλωσης

GettyImages 1225681931Από τη Μίνα Μυσιρλή

Στην πρώτη εκδήλωση για το 2022 είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε ως ομιλητή τον κ. Γιώργο Κυριακίδη, ΜΒΑ, ΜΑ, PMP, PMI-RMP, MCP, Εισηγητή και Διευθυντή, GK Seminars. Ο κ. Κυριακίδης μίλησε για το coaching ως εργαλείο των project managers και το GROW Model, σε ένα κοινό που προσήλθε με πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Robotic Process Automation in Project Management – Ανασκόπηση εκδήλωσης

Από τον Πασχάλη Λουκά, PMP

Δυναμική έναρξη της 2ης περιόδου του PMI Chapter Xchange στις 17 Σεπτεμβρίου 2021, με την εκδήλωση του θέματος που είχε και τον χαρακτήρα καλωσορίσματος του Ελληνικού Παραρτήματος, το οποίο ήταν και στο επίκεντρό της. Η εκδήλωση έγινε διαδικτυακά και συγκέντρωσε περισσότερες από 700 συμμετοχές από 50 χώρες.

Συνέντευξη του Δημήτριου Ζαϊρέ, βραβευθέντα με το PMI Young Professional Award 2020

thumbnail Young Professional Award Lt Dimitrios ZairesΟ Δημήτριος Ζαϊρές κέρδισε το PMI Young Project Professional Award 2020 ως “Best of the Best” στη Διαχείριση Έργων παγκοσμίως, διακρινόμενος για μια σειρά έργων σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

Ανασκόπηση εκδήλωσης: PMBOK® 7th Edition, όλες οι αλλαγές που χρειάζεται να γνωρίζετε

Από τον Πασχάλη Λουκά

Την αναμενόμενη 7η έκδοση του PMBOK® Guide είχε θέμα η διαδικτυακή εκδήλωση του PMI Greece Chapter στις 9 Ιουνίου, που ξεπέρασε τις 300 συμμετοχές και συνδιοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (CSAP Mastering Program) και την Ομάδα Εθελοντών Εκδηλώσεων και Ειδικών Έργων του Ελληνικού Παραρτήματος.

Ανασκόπηση 16th Project Management Conference “The Resilient Project Manager!”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το ετήσιο Project Management Conference που διοργανώθηκε από το περιοδικό Netweek και τη Boussias Communications στις 10 και 11 Μαΐου.

PMIChapterXchange – 1η επέτειος – Ήπειροι, χώρες, κουλτούρα και PM

EzGNLAnVgAMZa7E

Διαδικτυακά και σε πολύ ευχάριστο κλίμα γιορτάστηκε στις 23 Απριλίου 2021 η 1η επέτειος από την ίδρυση του PMIChapterXchange. Συμμετείχαν εκατοντάδες επαγγελματίες του χώρου της Διοίκησης Έργων (PMs, σύμβουλοι επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και συγγραφείς) που εκπροσωπούσαν περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες σε όλες τις ηπείρους.

Ανασκόπηση Εκδήλωσης: "Ενσωμάτωση του Design Thinking στα Έργα μας"

 poster 7 04 BGTo PMI GREECE στις 7 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 είχε την τιμή να υποδεχτεί έναν διακεκριμένο επαγγελματία του Project Management, τον κ. Bruce Gay, σε ένα εξαιρετικό Webinar με θέμα: «Ενσωμάτωση του Design Thinking στα Έργα μας».

Το Webinar διοργανώθηκε άρτια από την Ομάδα Εθελοντών Επικοινωνίας και είχε πάνω από 100 συμμετέχοντες που δήλωσαν ενθουσιασμένοι, όπως και ο Ομιλητής.

Το Design Thinking έχει αναδειχθεί ως μια επιτυχημένη μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι οργανισμοί για να προσεγγίσουν την επίλυση προβλημάτων και την παροχή καινοτόμων λύσεων που ικανοποιούν τους πελάτες τους. Ο Bruce παρουσίασε τα οφέλη της ενσωμάτωσης μεθοδολογιών Design Thinking σε έργα με σκοπό την ευθυγράμμιση των αναγκών των πελατών με τους επιχειρηματικούς στόχους μέσω μελέτης περιπτώσεων και παραδειγμάτων.Η Ελληνική Οικονομία εν μέσω Πανδημίας

Από  την ομάδα Επικοινωνίας

Με πολύ ενδιαφέρουσες αναλύσεις, συμπεράσματα και προτάσεις από επιλεγμένους ομιλητές ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 η εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το PMI Greece Chapter με θέμα «Διαχείριση και Προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας κατά και αμέσως μετά την Πανδημία».

PMI-GREECE ANNUAL CONGRESS 2020 - “ENTERPRISE AGILITY ”

Από την Ομάδα Επικοινωνίας

Tην Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 διοργανώθηκε  με μεγάλη επιτυχία το 14ο συνέδριο του PMI Greece Chapter με το σύγχρονο θέμα   “ENTERPRISE AGILITY CONGRESS”.  

Το συνέδριο υλοποιήθηκε για πρώτη φορά ψηφιακά, γεγονός που επέτρεψε να το παρακολουθήσουν περίπου 520 άτομα χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, (με 1.180 εγγραφές) μέλη του PMI-GREECE και μη, με δωρεάν συμμετοχή.

Επόμενες Εκδηλώσεις & Συναντήσεις Ομάδων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

microsoft
 

jp avax logo small 150x128 

 

 logo race

cp logo header