<< Back

13ο Συνέδριο - Project Management Best Practices 2018, 26 Νοεμβρίου 2018

Blog

Το PMI Greece Chapter υποστηρίζει την εκδήλωση  Project Management Best Practices 2018 που θα διοργανωθεί από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση στην Αθήνα στις 26 Νοεμβρίου 2018.

Στο 13ο International Conference on Project Management Best Practices 2018 θα μιλήσουμε για το πώς αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τη μετάβασή της στην ψηφιακή εποχή (digital transformation & IT Governance) μέσα από συστήματα project management.  Θα παρουσιάσουμε πώς εφαρμόζεται το project management σε έναν οργανισμό όπως οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα αντιμετωπίζοντας συνεχώς προκλήσεις διαχείρισης πόρων και φροντίζοντας συγχρόνως για την ανάπτυξή του και την απρόσκοπτη λειτουργία του πολύ σημαντικού και ευαίσθητου έργου του.

Θα μιλήσουμε για έργα σε έναν καθαρόαιμο κατασκευαστικό κλάδο: την αυτοκινητοβιομηχανία, και για εργαλεία business analysis και portfolio management που βοηθούν στη διαχείριση ευαίσθητων πληροφοριών και δεδομένων σε έργα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου http://project.hau.gr/

Προ- και μετά-συνεδριακά διοργανώνονται ενδιαφέροντα σεμινάρια σχετικά με τη διοίκηση-διαχείριση έργων (από 21 Νοεμ ως και 29 Νοεμ).

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία