<< Back

Ανασκόπηση 16th Project Management Conference “The Resilient Project Manager!”

Blog

 

PM2021logo big Το 16o Project Management Conference είχε θέμα την ανθεκτικότητα (“resilience”) και πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου διαδικτυακά αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα διαθέσιμα εργαλεία (κύριος εκθεσιακός χώρος που φιλοξενούσε τους χορηγούς, διαδραστικές παρουσιάσεις των Ομιλητών, ζωντανή 1 προς 1 συνομιλία των Συνέδρων μέσω video ή/και chat κλπ).

 

Tην εκδήλωση χαιρέτισε κατά την έναρξή της η Πρόεδρος του PMI Greece Chapter, κα Ζαννίνα Αναγνωστοπούλου, τονίζοντας τη σημασία της ανθεκτικότητας κάτω από τις νέες συνθήκες που πρέπει να δραστηριοποιούμαστε.

Το Παράρτημά μας:

  • Παρείχε τιμητική υποστήριξη στο συνέδριο ενισχύοντας τη προώθηση του
  • Συμμετείχε με εικονικό περίπτερο (“booth”) στο οποίο ο επισκέπτης λάμβανε πληροφορίες για με εμάς
  • Προσέφερε ως δώρο ενδιαφέροντα βιβλία του PMI σε 4 από τους Συνέδρους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη σχετική κλήρωση (μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ).


Κατά τη πρώτη ημέρα, τις εξαιρετικές παρουσιάσεις των ομιλητών όπως και τις ενότητες ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες και απαντήσεων από τους ομιλητές, συντόνισε ο κ. Παναγιώτης Μαρκέτος, δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη στον Dr. Γιώργο Διακονικολάου, M.Sc, Ph.D, PMP®, Project Management Coach.

Οι πολλοί διακεκριμένοι ομιλητές μοιράστηκαν με τους Συνέδρους γνώσεις, εμπειρίες αλλά και προβλέψεις για το μέλλον της διοίκησης έργων. Οι προτάσεις τους για τη βέλτιστη προσαρμογή στις νέες τάσεις του Project Management αλλά και του ευρύτερου, νέου επιχειρηματικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις πρακτικές συμβουλές και τα χρήσιμα εργαλεία που παρουσίασαν, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των Συνέδρων, όπως αποτυπώθηκε από την συνεχή παρουσία και συμμετοχή τους.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η ζωντανή συζήτηση (“panel”) της 1ης ημέρας όπου συμμετείχαν 2 πρώην Πρόεδροι του PMI Greece Chapter και, πιο συγκεκριμένα, οι Dr. Πάνος Χατζηπάνος, PMP® και Co-Author of PMI Standards on Portfolio Mgmt και ο κ. Θεοφάνης Γιώτης, PMP® και Πρόεδρος της 12PM Project Management Services, εστιάζοντας στις καινοτομίες της 7ης έκδοσης του PMBOK®.


Η 2η ημέρα, που περιλάμβανε τα «ζωντανά» workshops, συντονίστηκε εξ ολοκλήρου με μεγάλη επιτυχία από τον Dr. Γιώργο Διακονικολάου και διατήρησε πολύ ψηλά το ενδιαφέρον των Συνέδρων, όπως αποτυπώθηκε και στη μαζική συμμετοχή τους στα quizzes και το chat με τους Ομιλητές.


Και του χρόνου! Με την ευχή η επόμενη διοργάνωση να μπορέσει να γίνει υβριδικά, δηλαδή και με φυσική παρουσία πέρα από τη διαδικτυακή της μετάδοση, για όσους την προτιμήσουν.

pmconference2021panel

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία