<< Back

17ο Project Management Conference

Blog



Η παγκόσμια πανδημία και η επακόλουθη οικονομική αβεβαιότητα έχουν σφυρηλατήσει μια νέα πραγματικότητα, μια πραγματικότητα που ήρθε για να μείνει. Τώρα ζούμε και εργαζόμαστε σε έναν κόσμο όπου τα έργα θα λειτουργούν και θα ελέγχονται με τη χρήση υβριδικών μοντέλων και προσεγγίσεων.

Το ρητό «η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά» περιγράφει την πραγματικότητα της διοίκησης έργων. Το τοπίο του project management αλλάζει γρήγορα, με νέες τεχνολογίες, εργαλεία και τάσεις. Ωστόσο, υπάρχουν στρατηγικές, πρακτικές και δεξιότητες που μπορούν να αναπτύξουν και να χρησιμοποιήσουν οι επαγγελματίες Project Managers για να εξασφαλίσουν το μέλλον των ιδίων, των έργων τους και των οργανισμών τους. Στο πλαίσιο αυτό, η φετινή διοργάνωση θα επικεντρωθεί στο νέο μείγμα γνώσεων, εμπειριών και δεξιοτήτων που θα αποτελέσουν τη συνταγή της επιτυχίας.

Το επιτυχημένο project management δεν περιλαμβάνει απλώς την οργάνωση πόρων και εργασιών, καθώς υπάρχει επείγουσα ανάγκη να επεκταθεί ο ρόλος του Project Manager, ώστε να:

  • Εστιάσει περισσότερο στον ανθρώπινο παράγοντα και στις πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών.
  • Προσαρμοστεί στον αναδυόμενο υβριδικό κόσμο και να μπορεί να εργάζεται εκ του σύνεγγυς ή εξ αποστάσεως με τον ίδιο αντίκτυπο.
  • Ενσωματώσει τις σύγχρονες τεχνολογίες και να είναι σε θέση να εκπαιδεύσει την ομάδα και τα ενδιαφερόμενα μέρη για τη βέλτιστη χρήση τους.
  • Ενσαρκώσει μια ευέλικτη νοοτροπία, καθώς ανταποκρίνεται σε νέες απαιτήσεις (π.χ. εικονική συνεργασία, υβριδικές ομάδες, κ.λπ.).
  • Είναι σε θέση να ευθυγραμμιστεί με τις προσπάθειες των εταιρειών να επανεφεύρουν τον εαυτό τους μετά την πανδημία και να υπηρετήσουν καλύτερα τον σκοπό και το όραμα της εταιρείας.
  • Είναι σε θέση να υποστηρίζουν την ομάδα και τους ενδιαφερόμενους για να αυξήσουν την ανθεκτικότητά τους και να ξεπεράσουν όλες τις συναισθηματικές προκλήσεις της παρατεταμένης ασάφειας και απομόνωσης.

Early bird έκπτωση 15% μέχρι τις 29/4/2022. Μάθετε περισσότερα στο  pmconference.gr

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία