<< Back

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Δ.Σ.

Blog

Αγαπητέ συνάδελφε, μέλος του PMI-Greece Chapter,

Σας ενημερώνουμε οτι το PMI-Greece Chapter έλαβε 10 υποψηφιότητες για την πλήρωση των πέντε (5) θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2017, οι 10 υποψήφιοι πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται από το καταστατικό, για να λάβουν μέρος στις εκλογές της 16ης Μαρτίου.  Οι 10 υποψήφιοι είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

  1. Θεοφάνης Γιώτης
  2. Δέσποινα Κεφαλλωνίτη
  3. Μαρία Παναγοπούλου
  4. Δημήτριος Ρόβας
  5. Ιωάννης Σάνδης
  6. Ηρακλής Τρυφωνόπουλος
  7. Δήμητρα Τσόλκα
  8. Κωνσταντίνος Φαϊτατζόγλου
  9. Παντελεήμων Χαραλαμπίδης
  10. Μάριος Χασάπης

Αναμένουμε την παρουσία σας στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 18.00 στην αίθουσα J&P Avax ( Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 16 Παράδεισος Αμαρουσίου) για να συζητήσουμε το πρόγραμμα και τις δράσεις της επόμενης χρονιάς. Παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη προσέλευσή σας καθότι η Συνέλευση θα ξεκινήσει αυστηρά στις 18.00.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί επιβράβευση των εθελοντών του  PMI-Greece Chapter που συμμετείχαν σε εθελοντικές ομάδες και Επιτροπές για το 2016, καθώς και κλήρωση για το Chapter Guest Pass Program, το οποίο αφορά την προσέλκυση νέων μελών.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε τη Γενική Συνέλευση, για να γίνει εκπροσώπηση από άλλο μέλος του ινστιτούτου στις εκλογές θα χρειαστεί να προσκομισθεί από τον εκπρόσωπο υπεύθυνη δήλωση εξουσιοδότησης. Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017 θα πρέπει να έχει θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του εντολέα από Κ.Ε.Π. ή αστυνομικό τμήμα. Κάθε μέλος μπορεί να αντιπροσωπεύσει το πολύ ένα άλλο μέλος με τη σχετική εξουσιοδότηση.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του PMI-Greece Chapter,

Ο Πρόεδρος,
Πάνος Χατζηπάνος

O Γενικός Γραμματέας,
Άρις Συγγρός

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία