<< Back

29/11/2012: 7ο ετήσιο συνέδριο Project Management

Blog

Project Management's critical contribution in times of crisis

Η ετήσια συνάντηση των Project Managers στην Ελλάδα, που διοργανώνεται για έβδομη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοίκησης Έργων (PMI Greece Chapter) και την Boussias Communications, θα αναλύσει τη σημαντικότητα και τη συνεισφορά των πρακτικών Project Management στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που απορρέουν από την κρίση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Εξασφαλίστε έως και 14 PDU's

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο εξασφαλίζουν 8 PDU's, ενώ όσοι συμμετάσχουν στα workshops μπορούν να εξασφαλίσουν έως και 14 PDU's

Μη χάσετε τα εξειδικευμένα workshops

Μη χάσετε τα workshops που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της προηγούμενης μέρας, Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2012, τα οποία θα καλύψουν τις βασικές γνωστικές περιοχές του Project Management.

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του συνεδρίου

Μέσω διεθνών keynote παρουσιάσεων, case studies, πάνελ συζήτησης και διδακτικών workshops, το καθιερωμένο Συνέδριο των Project Managers αναζητά φέτος τον κρίσιμο ρόλο και τη σημασία της Διοίκησης Έργων σε καιρούς κρίσης, όπως:

  • Πώς συνεισφέρει στη μείωση δαπανών
  • Πώς συμβάλλει στην αναδιοργάνωση δομών και διαδικασιών
  • Πώς υποστηρίζει τη διαχείριση της καινοτομίας
  • Πώς βοηθά εταιρείες για είσοδο σε νέες αγορές

Ομιλητές

David Adamson: O David Adamson έχει εργαστεί σε σημαντικές θέσεις ευθύνης στη βρετανική κυβέρνηση, με τελευταία αυτή του Yπεύθυνου των Αρχών Προμηθειών της κυβέρνησης που αφορούσαν στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

Chris Kindermans: Πιστοποιημένος από το PMI (Project Management Institute) και κατέχοντας επίσης τις πιστοποιήσεις PRINCE 2 και P30, ο Chris, σε μια καριέρα 30 ετών, έχει αναλάβει θέσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο στο μάνατζμεντ επιχειρήσεων, λειτουργικό μάνατζμεντ και στη διοίκηση έργων. Αναλαμβάνοντας ρόλους στα υψηλότερα επίπεδα, ο Chris, στην παρούσα φάση, ηγείται στον καθορισμό, σχεδιασμό, διαχείριση, έλεγχο και επιθεώρηση projects, προγραμμάτων και χαρτοφυλακίων έργων.

Αlexander  Matthey: Με 30ετή εμπειρία σε διεθνείς συμβουλευτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, ο Alexander Matthey διατηρεί πλέον τη φήμη του ειδικού σε θέματα που αφορούν τη Διοίκηση Έργων, τόσο σε συμβουλευτικό, όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο. Σήμερα, κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου της Abu Dhabi Ports Company, UAE – ως PMO expert, Programme Manager, όπου συνεισφέρει στη λήψη διοικητικών αποφάσεων για τη λειτουργία του λιμένα Khalifa στη βιομηχανική ζώνη της Taweelah, στο Άμπου Ντάμπι και ηγείται της εκτέλεσης εταιρικών προγραμμάτων και έργων.

Συμμετέχει σε πάνελ η Καθηγήτρια Τούλα Ονουφρίου: H Τούλα Ονουφρίου είναι Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση στα θέματα των υδρογονανθράκων. Είναι Καθηγήτρια Αξιοπιστίας και Διαχείρισης Υποδομών και διετέλεσε ως η πρώτη Επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Γεωπληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (2007-2011) υπεύθυνη για όλες τις πτυχές ανάπτυξης αυτού του νεοσύστατου τμήματος.

Συμμετέχει σε πάνελ ο Kωνσταντίνος  Mπακούρης: Τον Δεκέμβριο του 2006 εξελέγη Πρόεδρος της οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια – Ελλάς» και το 2009 ανανεώθηκε η θητεία του για άλλα τρία χρόνια. Είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. και Πρόεδρος του Ελληνο-Ρωσικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου

Συμμετέχει σε πάνελ ο Δρ. Δημήτριος - Βασίλειος  Κόκκινος: Ο Δρ. Δημήτριος – Βασίλειος Κόκκινος κατέχει πτυχία Dipl. Naval Architect από το Southampton Polytechnic, Ingenieur Civil du Genie Maritime από το Παρίσι, Ingenieur Ecole Nationale Superiere des Techniques Avancees από το Παρίσι και D. Eng. (H.C.) από το Kingston University U.K.

Συμμετέχει σε πάνελ ο Διονύσης Καραπιπέρης: Από τη θέση του είναι υπεύθυνος για όλες τις λειτουργίες του Ομίλου σε όλο τον κόσμο. Οι στόχοι του περιλαμβάνουν την βελτιστοποίηση των λειτουργιών όσον αφορά τις Προμήθειες και τις Κατασκευές, την Ανάπτυξη της τεχνογνωσίας του Ομίλου, και την υλοποίηση συστημάτων και ελέγχων.

Συμμετέχει σε πάνελ ο Χρήστος Ράδος: Ο Χρήστος είναι ένας ικανός manager και μηχανικός, με σημαντική εμπειρία στην κατασκευαστική βιομηχανία και στη βιομηχανία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών μηχανικού. Διευθύνει την RACE Consulting LP, μια από τις πιο δυναμικές και αναγνωρίσιμες εταιρείες μελετών συγκοινωνιακών έργων στην Ελλάδα. Είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την επικοινωνία του στρατηγικού σχεδίου της εταιρείας.

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία