<< Back

8th PM Congress - Managing Projects in a Complex Environment

Blog

Managing Projects in a Complex Environment

Η ετήσια συνάντηση των Project Managers στην Ελλάδα, που διοργανώνεται για έβδομη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοίκησης Έργων (PMI Greece Chapter, www.pmi-greece.org) και την Boussias Communications, θα αναλύσει την πολυπλοκότητα στα Έργα και στο περιβάλλον τους, ενώ θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τρόπους, διεργασίες και βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης της πολυπλοκότητας στα Έργα.

Εξασφαλίστε έως και 14 PDU's

 Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο εξασφαλίζουν 8 PDU's, ενώ όσοι συμμετάσχουν στα workshops μπορούν να εξασφαλίσουν έως και 14 PDU's

Μη χάσετε τα εξειδικευμένα workshops

Μη χάσετε τα workshops που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της προηγούμενης μέρας, Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2013, τα οποία θα καλύψουν τις βασικές γνωστικές περιοχές του Project Management που σχετίζονται με την διοίκηση έργων σε πολύπλοκα περιβάλλοντα.

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνείς ομιλητές

Dr. Terry Cooke-Davies

Με τεράστια πρακτική εμπειρία στο Project Management από τη δεκαετία του 1960, ο Δρ. Terry Cooke-Davies είναι πλέον σύμβουλος σε blue-chip εταιρείες εδώ και 20 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στην έρευνα για τη διοίκηση έργων σε πολύπλοκα περιβάλλοντα, πρωτοστατώντας στο αντικείμενο αυτό τόσο στους κόλπους του ΡΜΙ όσο και μέσω δημοσιεύσεων.

Mike Rose

Πρόκειται για τον Project Manager & Instrumentation Engineer που συμμετείχε στην υλοποίηση ενός ιδιαίτερα σύνθετου και πολύπλοκου έργου, καθώς οι συνθήκες που έλαβε αυτό χώρα ήταν από τις πιο ακραίες στον κόσμο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την κατασκευή και λειτουργία του Επιστημονικού Ερευνητικού Σταθμού της Μεγάλης Βρετανίας Halley ΙV στην Ανταρκτική, ο οποίος είναι μάλιστα «αυτό-μεταφερόμενος» σε πιο ασφαλή σημεία κατά τη διάρκεια του έτους.

Bill Van Wagenen

Κατέχοντας τη θέση του Senior Vice President στoν πολυεθνικό όμιλο κατασκευαστικών εταιρειών CH2M Hill, o B. Van Wagenen είναι υπεύθυνος για τη χάραξη του πλάνου του τμήματός του και τη διαχείριση των κατασκευαστικών πρακτικών που ακολουθεί ανά τον κόσμο. Hγείται της ομάδας Project Management για το αξίας 670 εκατ. λιρών Lee Tunnel project, που αφορά την κατασκευή μιας σήραγγας αποχέτευσης μήκους 6,9 χιλιομέτρων, 80 μέτρα κάτω από το Λονδίνο – αυτό το project αποτελεί μέρος του προγράμματος Thames Tideway Tunnels.

Για λεπτομέρειες αναφερθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο   PMcongress.gr

Φωτογραφίες από το 7ο PM Congress 2012

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία