<< Back

Απολογισμός του Ετήσιου Συνεδρίου PMI Greece Chapter 2024

Blog

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, για άλλη μια χρονιά, οι εργασίες του Ετήσιου Συνεδρίου του PMI Greece Chapter με τίτλο Project Management Crossroads, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, όπου και φέτος υπήρχε η δυνατότητα υβριδικής συμμετοχής. Όσοι είχαν τη δυνατότητα να παραστούν δια ζώσης, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στο ‘Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, ενώ παράλληλα, ορισμένοι σύνεδροι επέλεξαν την απομακρυσμένη παρακολούθηση.

 

Πολλοί και διακεκριμένοι ομιλητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνέδρων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με ομιλίες, παρουσιάσεις και panel συζητήσεων σε ευρεία θέματα που απασχολούν την κοινότητα των Project Managers και αφορούν διάφορους τομείς της οικονομίας τόσο του Δημόσιου όσο και του Ιδιωτικού τομέα.

 

  • Δόθηκε η ευκαιρία να προβληθούν οι αρχές και οι αξίες του PMI καθώς και η στρατηγική του PMI για τα επόμενα χρόνια.
  • Προβλήθηκαν έργα του δημοσίου τομέα της χώρας μας κυρίως στον χώρο της Πληροφορικής και της ενέργειας αναφορικά με την οργάνωση και την υλοποίηση.
  • Προβολή έργων του ιδιωτικού τομέα με εστίαση στο project management και στα lessons learnt.
  • Αναφέρθηκε η αναγκαιότητα διαχείρισης των έργων από πιστοποιημένους και έμπειρους Project Manager ώστε τα έργα να γίνουν πιο αποδοτικά.

 

Ανάμεσα στις ομιλίες και τις συζητήσεις, υπήρχαν μικρά διαλείμματα καθώς και το μεσημεριανό γεύμα όπου δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν απόψεις στα θέματα που μας απασχολούν καθημερινά στην επαγγελματική μας και όχι μόνο, ζωή.

 

Στο 2ο μέρος της εκδήλωσης έγιναν κληρώσεις για αρκετά δώρα από τους χορηγούς, καθώς επίσης και οι συμβολικές βραβεύσεις μερικών από τους δεκάδες εθελοντές του Παραρτήματος έδωσαν έναν πανηγυρικό τόνο στην εκδήλωση πριν την ανανέωση του ραντεβού μας για το επόμενο Ετήσιο Συνέδριο.

PMI-125.jpgPMI-133.jpgPMI-145.jpgPMI-157.jpgPMI-180.jpgPMI-183.jpgPMI-208.jpgPMI-219.jpgPMI-220.jpgPMI-230.jpgPMI-239.jpgPMI-266---Copy.jpgPMI-326.jpgPMI-349.jpgPMI-352.jpgPMI-365.jpgPMI-380.jpgPMI-53.jpgPMI-90.jpgWhatsApp-Image-2024-02-02-at-19.55.43_31dd7390.jpg

PMI-10.jpg

PMI-1.jpg

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία