<< Back

Δια ζώσης ξανά!

Blog


Το Δ.Σ. και η Ε.Ε. ήθελαν να ευχαριστήσουν τους δεκάδες εθελοντές του Παραρτήματος, σε όλες τις Ομάδες Εργασίας, για την καθοριστική συμβολή τους στις επιτυχίες του όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και στη συνεχή ανάπτυξή του. Η όμορφη γιορτή οργανώθηκε, για πρακτικούς λόγους, στο κέντρο της Αθήνας, αν και αρκετοί εθελοντές του βρίσκονται όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Οι μισοί, περίπου, από τους εθελοντές που κατάφεραν να συμμετάσχουν, απόλαυσαν ελαφριά ποτά, προσεγμένο φαγητό και μια καταπληκτική θέα της Ακρόπολης και της γύρω περιοχής!

Αυτό, όμως, που φαινόταν να απολαμβάνουν περισσότερο, κρίνοντας από τις χαρούμενες εκφράσεις, τις ζωηρές συζητήσεις και την πολύ καλή διάθεσή τους, ήταν η ευκαιρία να δουν ξανά από κοντά πολλούς καλούς Συναδέλφους και να συναντήσουν πραγματικά κάποιους που είχαν γνωρίσει μόνο μέσω ηλεκτρονικών μέσων. Είναι βέβαιο ότι πολλές από αυτές τις γνωριμίες και συζητήσεις θα συνεχιστούν, τόσο εντός των δράσεων του Παραρτήματος, όσο και εκτός, καθώς αρκετοί έχουν ήδη γίνει καλοί φίλοι. Αυτοί ήταν, εξάλλου, και οι λόγοι της πολύωρης διάρκειας της γιορτής και των εγκάρδιων χαιρετισμών όταν κάποια/ος αποχωρούσε.

Μια τόσο χαρούμενη κι αισιόδοξη νότα μέσα σε ένα εξωτερικό περιβάλλον γεμάτο δυσκολίες, ανασφάλεια και προκλήσεις, ήταν ο καλύτερος τρόπος να δοθεί η εκκίνηση της απαραίτητης καλοκαιρινής ανάπαυλας και να επιβεβαιωθεί ξανά η ετοιμότητα και η διάθεση του Παραρτήματος και των εθελοντών του για μεγαλύτερη προσφορά και νέες επιτυχίες!

Καλή συνέχεια σε όλους!

 

Για περισσότερες φωτογραφίες, επισκεφθείτε το Instagram. 

 

 

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία