<< Back

Διαδραστικό εργαστήριο: Risks are there… be aware: Fancy stories and useful tips

Blog

Ομιλητής ήταν ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. κ. Κωνσταντίνος Κηρυττόπουλος, ενεργό μέλος του PMI Greece Chapterαπό την ίδρυσή του.

Το εργαστήριο έλαβε μέρος στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Πίστης με την ευγενική της χορηγία, την οποία εκπροσώπησε μεταξύ άλλων ο κ. Χρήστος Τσινίδης, Επικεφαλής CRM και εθελοντής του PMI Greece ο οποίος παρουσίασε το profilτης βραβευμένης ελληνικής ασφαλιστικής εταιρίας.  Επιπρόσθετα παρουσίασε και το μοναδικό στο είδος του loyaltyπρόγραμμα ασφαλιστικής, τον Ασφαλιστικό Γονέα, ο οποίος παρέχει σημαντικές εκπτώσεις και οφέλη στα μέλη του.

Επίσης καλωσόρισμα και ενημέρωση των ωφελειών των μελών του PMI Greece και των μελλοντικών εκδηλώσεων,  παρουσίασε η υπεύθυνη μελών κα Άννυ Κατσίνα. 

Και ο Πρόεδρος του PMI Greeceκος Πάνος Χατζηπάνος ενημέρωσε μεταξύ άλλων για την δυνατότητα των μελών να συμβάλουν με σχόλια στο exposure Draft της 7ης έκδοσης του PMBOK® Guide το οποίο είναι διαθέσιμο για σχόλια και εκτύπωση μέχρι της 14 Φεβρουαρίου 2020 .

Κατόπιν ξεκίνησε ένα πολύ ενδιαφέρον και περιεκτικό εργαστήριο από τον κ. Κηρυττόπουλο,  με πρακτικά παραδείγματα για την διαχείριση κινδύνων σε συγκεκριμένα business casesκαι ανάλυση των στρατηγικών διαχείρισης κινδύνων  κατά την διάρκεια διαφορετικών έργων. 

Στο εργαστήριο συμμετείχαν 150 διευθυντές και στελέχη διοίκησης έργων των οποίων, ο κ. Κυρυττόπουλος κατάφερε για 3 ολόκληρες ώρες, να αποκτήσει την αναπόσπαστη προσοχή τους.   Ακολούθησε και πρακτική άσκηση στην οποία οι συμμετέχοντες διαμόρφωσαν 30 διαφορετικές ομάδες δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να συμμετάσχουν και να κατανοήσουν βαθύτερα τις παραμέτρους στην διαχείριση κινδύνων, εφαρμόζοντας άμεσα την θεωρεία σε συγκεκριμένο παράδειγμα έργου.

Στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκαν μεταξύ των παρισταμένων 5 αντίτυπα του βιβλίου του κ. Κηρυττόπουλου με τίτλο "Εγχειρίδιο Διαχείρισης Κινδύνων Έργων -  Η οπτική του management".

Το PMI Greece Chapte rευχαριστεί θερμά τον κ. Κηρυττοπουλο και την Ευρωπαϊκή Πίστη για την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση.

 

{creativeslider id="5"}

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία