<< Back

Δραστηριότητες

Blog

To PMI Greece Chapter προκειμένου να προάγει την σημασία του Project Management  και των project managers στην Ελληνική αγορά, εκπονεί ποικίλες δράσεις χάρις στις εθελοντικές ομάδες του.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι ομάδες για την υποστήριξη των μελών, τη προώθηση του ΡΜΙ στο δημόσιο τομέα, την αφύπνιση των νέων για τα οφέλη της διοίκησης των έργων, την οργάνωση των εκδηλώσεων του Chapter. Αναλυτικά όλες οι εθελοντικές ομάδες και οι δράσεις τους στην σελίδα των εθελοντικών ομάδων).

Παράλληλα, διοργανώνει και στηρίζει επαγγελματικά συνέδρια και ημερίδες, σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς όπως ελληνικά πανεπιστήμια και άλλους επαγγελματικούς οργανισμούς με αποδεδειγμένη εμπειρία στο project management και μεγάλη απήχηση στην Ελληνική αγορά. Στην παρούσα συγκυρία λόγω covid οι διοργανώσεις αυτές είναι on line και κυρίως δωρεάν.

Επίσης, διοργανώνει κοινωνικές συναθροίσεις σε πιο χαλαρό περιβάλλον με σκοπό την γνωριμία των μελών μεταξύ τους, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Λόγω covid οι εκδηλώσεις αυτές έχουν αναβληθεί.

Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις επενδύονται για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του chapter.

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία