<< Back

EVM Απολογισμός

Blog

To PMI-Greece Chapter διοργάνωσε αποκλειστικά για τα μέλη του το πρώτο workshop με τίτλο «Earned Value Management: A useful technique but do we really use it?» στα γραφεία του στο Χαλάνδρι, το συντονισμό του οποίου είχε ο Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Υπηρεσιών για τα μέλη, κ. Μάριος Χασάπης, PMP®.

Το workshop πραγματοποιήθηκε επιτυχώς την Τετάρτη 22 Απριλίου, ενώ κατόπιν μεγάλης ζήτησης, επαναλήφθηκε και την Τετάρτη 29 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια των δύο ωρών, αναλύθηκαν τα βήματα της μεθοδολογίας, αναπτύχθηκαν βέλτιστες πρακτικές συλλογής δεδομένων, απαραίτητων για την αξιόπιστη εφαρμογή της μεθοδολογίας, αντηλλάγησαν προβληματισμοί ως προς τη χρήση και την αντικειμενική αξιοποίησή της, ενώ ανιχνεύθηκαν και πιθανές σχετικές λύσεις.

Η ενεργή συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων, τροφοδότησε μια βαθύτερη ανάλυση της συγκεκριμένης τεχνικής, ενώ η εξιστόρηση σχετικών εμπειριών από διάφορους κλάδους της αγοράς, αποδείχθηκε εξαιρετικά χρήσιμη, εξάγοντας πολύτιμα συμπεράσματα.

Κατά τη διάρκεια του workshop, δόθηκε επίσης η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ισχυροποιήσουν το πλαίσιο επαγγελματικής δικτύωσης που προσφέρουν οι εκδηλώσεις του Chapter.

Μετά από την ομολογούμενη επιτυχία του πρώτου workshop, θα ακολουθήσει μια σειρά από workshops σύμφωνα με την προτίμηση που έδειξαν τα μέλη του Chapter στην σχετική έρευνα που διεξήχθη.

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία