<< Back

Φοιτητικό Πολυσυνέδριο

Blog
Tη Δευτέρα 22 Απριλίου, το PMI Greek Chapter συμμετείχε στο 3ο Φοιτητικό Συνέδριο του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τίτλο "Βιώσιμη Οικονομία και Αειφορία: Προκλήσεις και Προοπτικές στον κλάδο της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής", που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα.
Συμμετείχαμε με 2 εθελοντές και μία διήμερη παρουσίαση, στο πρώτο μέρος της οποίας ομιλητής ήταν ο Αχιλλέας Λαζάρου, Αντιπρόεδρος Εκδηλώσεων στο PMI Greece Chapter και Head of Business Development, Coffee Island. Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης, με θέμα «Βιώσιμη ανάπτυξη και αειφορία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών», ομιλήτρια ήταν η Δήμητρα Τσόλκα, Line Manager στο SW Development Center, Intracom Telecom.
Στη συνέχεια, οι εθελοντές προσκάλεσαν τα μέλη του ακροατηρίου να συμμετάσχουν σε ένα Business Game με θέμα «Revitalizing Historic Downtowns: A Project Management Approach to Heritage and Modernization». Τα μέλη της νικητήριας ομάδας έλαβαν ως δώρο μία δωρεάν συνδρομή στο Project Management Institute.
Θερμές ευχαριστίες στο Πανεπιστήμιο Καλαμάτας και ιδιαίτερα στον Βασίλειο Γιαννόπουλο, Επίκουρο καθηγητή Λογιστικής στο Tμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, για την αγαστή συνεργασία.

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία