<< Back

ITPro|DEV Connections 2020

Blog

Επίσης, υπήρχε συγκεκριμένη ενότητα αφιερωμένη σε θέματα σε σχέση με το Project Management. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων, στο Υβριδικό project management, στις 10 σημαντικότερες δεξιότητες που χρειάζεται ένας project manager, στον τρόπο που τα PMOs θα πρέπει να εμπλέκονται και να συμβάλουν στην εφαρμογή της Στρατηγικής των οργανισμών καθώς και τα 5 μεγαλύτερα trends για το project management το 2021.

Μεταξύ των ομιλητών που συμμετείχαν ήταν ο πρόεδρος του PMI Greece Chapter, κος Θεοφάνης Γιώτης, ο Επίτιμος Πρόεδρος Πάνος Χατζηπάνος καθώς και άλλα διακεκριμένα, στον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό κόσμο, μέλη του PMI Greece Chapter.

Ειδικότερα στον τομέα του Project Management, οι ομιλητές αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων, στο Υβριδικό project management, στις 10 σημαντικότερες δεξιότητες που χρειάζεται ένας project manager, στον τρόπο που τα PMOs θα πρέπει να εμπλέκονται και να συμβάλουν στην εφαρμογή της Στρατηγικής των οργανισμών καθώς και τα 5 μεγαλύτερα trends για το project management το 2021.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του καθηγητή κ.Κων/νου Κηρυττόπουλου, μέλος του PMI-GREECE με αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα διαχείρισης κινδύνων σε Portfolios, Programs και Projects. Αναφέρθηκαν συνήθεις παγίδες και πρακτικοί τρόποι αποφυγής τους και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους ακροατές.

Δείτε το σχετικό βίντεο...

Ευχαριστούμε τους οργανωτές του συνεδρίου που ανάδειξαν με τον τρόπο αυτό το Project Management ως ένα από τα βασικά εργαλεία της ITPro/Dev κοινότητας.

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία