<< Back

Οδηγίες ψηφοφορίας

Blog

Γενικά

Φέτος οι εκλογές στο PMI-GREECE CHAPTER διεξάγονται για πρώτη φορά διαδικτυακά.

Η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή.

Ποιος έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές;

Όλα τα τακτικά μέλη του (τα μέλη που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους).

Πότε και πού;

Έχετε στη διάθεση σας 24 ώρες για να ψηφίσετε. Οι κάλπες ανοίγουν τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 20:30 και κλείνουν την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 20:30.

Οι εκλογές διεξάγονται στην επίσημη πλατφόρμα εκλογών του PMI.

Τι αφορούν οι εκλογές;

Την κάλυψη 4 κενών θέσεων στο διοικητικό συμβούλιο του PMI-GREECE CHAPTER ΔΣ και 1 κενής θέσης στην Εξελεγκτική Επιτροπή του παραρτήματος

Πως ψηφίζω;

Με τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης και την έναρξη των εκλογών (Δευτέρα 22/3/2021):

  • Θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει στο PMI, έναν σύνδεσμο (link) και ένα ατομικό όνομα χρήστη / συνθηματικό (username/password)
  • Επιλέγετε το link και συνδέεστε (login) με τα παραπάνω στοιχεία. Εισέρχεστε στην πλατφόρμα εκλογών του PMI με οδηγίες, λεπτομέρειες για τους υποψήφιους και τις διαθέσιμες επιλογές (υποψηφιότητες).
  • Επιλέγετε τους υποψήφιους της προτίμησης σας. Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 4 υποψήφιους για τις 4 θέσεις του Δ.Σ.
  • Έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε «ΛΕΥΚΟ»
  • Ακολουθεί το ψηφοδέλτιο για την εκλογή της μια θέσης στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε «ΛΕΥΚΟ».
  • Υποβάλλετε τις επιλογές σας και ακολουθεί μία σελίδα όπου υπάρχει δυνατότητα επιστροφής (και αλλαγής) ή τελικής υποβολής.
  • Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και λαμβάνετε ένα ευχαριστήριο ενημερωτικό μήνυμα στην τελική σελίδα (final page) που μπορεί και να εκτυπωθεί.

Επικοινωνία υποστήριξης

Αν κατά τη στιγμή της ψηφοφορίας αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Επιτροπή Εκλογών στο email: elections@pmi-greece.org

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία