<< Back

PM Day 2014: Restructuring Greece

Blog

Αγαπητό μέλος του PMI-Greece Chapter,

Με την ευκαιρία του εορτασμού της διεθνούς ημέρας για το Project Management (International  Project Management Day), το PMI-Greece Chapter διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014, στις 6 μ . μ . στην αίθουσα « Καρατζά » της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος .

Η εκδήλωση με θέμα “ Restructuring Greece στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με τα μεγάλα έργα υποδομών που έχουν υλοποιηθεί / η σχεδιάζονται και τον κυρίαρχο ρόλο που διαδραματίσει το project management στον κύκλο ζωής του κάθε έργου. Επίσης θα παρουσιαστούν από την σκοπιά του project management τα έργα εκσυγχρονισμού και διοικητικής μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης που έχει αναλάβει, η Task Force Greece που δημιούργησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

  Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Υπουργός Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων , κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η κ. Ζωρζέττα Λάλη , Διευθύντρια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και επικεφαλής του γραφείου των Αθηνών της Task ForceGreece .

Στελέχη τόσο από το χώρο της Δημόσιας Διοίκησης, της Διοίκησης Έργων, του Ελληνικού επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου, αλλά και εκπρόσωποι της οικονομίας και της πολιτικής έχουν ήδη δηλώσει το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν σε αυτή την ουσιαστική συνάντηση.

Ελπίζουμε να και εσείς να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να μην χάσετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή και να συζητήσετε με όλους τους συμμετέχοντες!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στην εκδήλωση “Restructuring Greece” είναι δωρεάν, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, και οι πιστοποιημένοι από το PMI θα λάβουν PDUs σύμφωνα με τα παρακάτω:

PMP 2 / PMI-ACP 0 / PgMP 2 / PMI-PBA 0 / PfMP 2 / PMI-RMP 1 / PMI-SP 1

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση καθότι θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε άτομα που περιλαμβάνονται στη λίστα.Για την εγγραφή σας παρακαλούμε αναφερθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο :

  https://restructuring-greece-pmigr.eventbrite.com

Εκ μέρους του Δ.Σ. του PMI-Greece,

Παναγιώτης Χατζηπάνος,

Πρόεδρος Δ.Σ.

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία