<< Back

PMI Global Summit 2024

Blog

Η διοργάνωση ξεκίνησε στις 18/9 με το Volunteer Appreciation Session, μια παρουσίαση μόνο για τους εθελοντές, στην οποία η LuAnn Piccard, PMI Board Chair και η Brantlee Underhill, Chief Community Officer ανακοίνωσαν τους νικητές των βραβείων Chapter of the Year, στα οποία το ελληνικό παράρτημα βρίσκεται σταθερά στους φιναλίστ τα τελευταία χρόνια. Στη συνέχεια, μαζί με τον Pierre Le Manh, President & CEO, συζήτησαν θέματα που αφορούν την παγκόσμια κοινότητα του PMI και στο τέλος μας μίλησε η keynote ομιλήτρια, Vanessa Van Edwards, με θέμα “Charismatic Communication: The Art and Science of Presence, Confidence and Trust”.  Η ημέρα έκλεισε με το PMI-Chella και τη γιορτή καλωσορίσματος στο Exhibit Hall, τον χώρο με τους χορηγούς.

 

Στις 19/9, το συνέδριο ξεκίνησε επίσημα για όλους, με τον Pierre Le Manh, President & CEO να μας ανακοινώνει τις τελευταίες εξελίξεις από το PMI (ανανεωμένη εξέταση PMI-ACP, AI Infinity 2.0, AI Practice Guide, την απόκτηση της Cognilytica, κ.α., δείτε την ανακοίνωση του Pierre εδώ) και τη Lenka Pincot, Chief of Staff στον CEO του PMI να συντονίζει μια συζήτηση σχετικά με τα ευρήματα πρόσφατης παγκόσμιας έρευνας για την επιτυχία των project. Σε αυτό το σημείο υπήρξε τεχνικό πρόβλημα με τον ήχο που διέκοψε αναγκαστικά τη συζήτηση και όταν επιλύθηκε, περάσαμε στο keynote με τίτλο “Elevating Our World Through Projects: The Power of Purpose” με τον Afdhel Aziz. Στη συνέχεια, υπήρχε επιλογή ανάμεσα σε διάφορα sessions με ποικίλη θεματολογία, τα οποία τελείωναν στις 5:30-5:45, όπου και ξεκίνησε η Τελετή Απονομής των PMI Awards. Δείτε τα PMI Most Influential Projects εδώ. Παράλληλα, στην ταράτσα του GRAMMY Museum, έλαβε χώρα το Fundraising PMIEF Gala "A Crescendo of Care: Increasing the Impact of PMIEF's Mission". 

 

Στις 20/9, η μέρα ξεκίνησε από νωρίς με πρωινό mindfulness & wellness και από τις 8:15 άρχισαν οι γενικές παρουσιάσεις, αλλά και κάποιες επιδείξεις προϊόντων λογισμικού και εργαλείων που σχετίζονται με το project management. H Marita Cheng μας παρουσίασε την ιστορία της και πώς κατάφερε να φτιάξει ρομπότ που βοήθησαν ανθρώπους με δυσκολίες κινητικότητας, αλλά και να εμπνεύσει κι άλλες γυναίκες να ασχοληθούν με τη ρομποτική. Υπήρχαν τόσα πολλά διαθέσιμα την ίδια ώρα που ήταν δύσκολο να επιλέξει κάποιος σε ποιο από όλα θα παρευρεθεί, για αυτό και η διοργάνωση έχει διαθέσει πλέον σε όλους τους εγγεγραμμένους ηλεκτρονική πρόσβαση στη βιντεοσκόπηση και τις παρουσιάσεις σχεδόν από όλα τα session για τους επόμενους μήνες. Το μεσημέρι υπήρχε και η επιλογή επίσκεψης στο SoFi Stadium, όπου ξεναγηθήκαμε σε ένα πολύ εξελιγμένο αρχιτεκτονικά και τεχνολογικά στάδιο, το οποίο ολοκληρώθηκε μέσα σε 4 χρόνια με κόστος $5,5 δις. Μετά το πέρας του προγράμματος, το Exhibit Hall έκλεισε οριστικά και κάποιοι εθελοντές συναντηθήκαμε με τη Fabiana Mei, Chapter Engagement Specialist, και συζητήσαμε για όσα είχαμε δει και μας έκαναν εντύπωση.

 

Την τελευταία μέρα του Global Summit, τα session ήταν λιγότερα και ξεκίνησαν στις 9, ενώ στις 11:30 παρακολουθήσαμε το Closing Keynote: The Fallacy of Impossible με τον Mick Ebeling, ο οποίος με χειροπιαστά παραδείγματα μας απέδειξε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα από αυτά που νομίζουμε. Το μεσημέρι τελείωσε επίσημα το συνέδριο και άρχισαν οι αποχαιρετισμοί. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, το Global Summit μας άφησε με συμπυκνωμένη γνώση που θα χρειαστεί καιρός να την επεξεργαστούμε, αλλά και με γνωριμίες ανθρώπων από κάθε γωνιά του πλανήτη με νέες προσεγγίσεις και οπτικές. Ραντεβού του χρόνου στο Phoenix, AZ για το Global Summit 2025. 

 

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία