<< Back

Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση του PMI Greece Chapter

Blog


Στην αναθεώρηση προβλέπονται, μεταξύ άλλων, νέες ηλεκτρονικές διαδικασίες για τη δυνατότητα συμμετοχής όλων των Μελών στις εκλογές, βελτιωμένες αρμοδιότητες στους Αντιπροέδρους του Δ.Σ., προσαρμοσμένες στις σύγχρονες τάσεις και σε εναρμόνιση με τις νέες πρακτικές του PMI.

Το Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού μας και τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, σας προσκαλεί στην Καταστατική Γενική Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη ως προς όλα τα Mέλη,

την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 7:00 – 8:00 μμ.

Η διαδικασία απαιτεί διευρυμένη πλειοψηφία τουλάχιστον του 50% των Μελών και, ως εκ τούτου, σύμφωνα με το άρθρο 33 παρ. 2 της από 20.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως ισχύει, η σχετική ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά:

από την Πέμπτη 16/12/2021 και ώρα 10:00 πμ έως την Κυριακή 19/12/2021 και ώρα 8:00 μμ.

Για τη συμμετοχή σας και την ψήφιση της τροποποίησης του Καταστατικού, θα λάβετε ξεχωριστό ηλεκτρονικό μήνυμα στο ως άνω αναφερόμενο διάστημα, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ψηφοφορίας.

Δικαίωμα συμμετοχής για τα (ταμειακά ενημερωμένα) μέλη έως και την Κυριακή 19/11/2021.

Για να δείτε το πλήρες κείμενο του προς ψήφιση νέου καταστατικού καθώς και επιτελική σύνοψη, πατήστε εδώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλεί τα Μέλη να συμμετέχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, έτσι ώστε αξιοποιηθεί κατά το μέγιστον η παρούσα τροποποίηση, με την παράλληλη αναμενόμενη βελτίωση της λειτουργικότητας του Παραρτήματος.

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία