<< Back

Το PMI Greece υποστηρικτής του Cloud Computing Conference: 20 Μαρτίου 2014

Blog

Το PMI Greece είναι υπερήφανος υποστηρικτής του συνεδρίου: Cloud Computing Conference την Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014.

Get the most out of your Cloud Strategy

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το περιοδικό netweek διοργανώνει το Cloud Computing Conference, με στόχο να αναδείξει τις επόμενες στρατηγικές και καλές πρακτικές που οδηγούν στην πλήρη μετάβαση για το επόμενο μοντέλο χρήσης Πληροφορικής, καθώς επίσης και να ενημερώσει τα στελέχη για τις ευκαιρίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν κατά την προσπάθειά τους να διερευνήσουν τις δυνατότητες του Cloud, να επιλέξουν τους κατάλληλους vendors και το σωστό μείγμα αυτών.

Ένα στρατηγικό συνέδριο με έμφαση στα case studies

Το ανεξάρτητο Συνέδριο αποκλειστικά για το Cloud είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενημερώσει την κοινότητα των Διευθυντικών στελεχών Πληροφορικής και business σε στρατηγικό πλέον επίπεδο για τις πολιτικές χάραξης της επόμενης μέρας, το όραμα και πώς αυτό βρίσκει εφαρμογή τόσο σε επίπεδο επιχείρησης όσο και γενικότερα χώρας.

Με διεθνείς ομιλητές που φέρνουν μοναδική στρατηγική τεχνογνωσία αλλά και έμφαση στα case studies, debates και πάνελ συζήτησης, το Συνέδριο δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες, μεταξύ άλλων, να κατανοήσουν:

  • Ποιες είναι οι πολιτικές που προωθεί η Ευρώπη για το Cloud σήμερα;
  • Γιατί το Cloud είναι απαραίτητο σήμερα από οικονομικής, business και τεχνολογικής άποψης;
  • Ποια είναι τα κρίσιμα θέματα και οι ερωτήσεις που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των cloud-based systems;
  • Να αξιολογήσουν τα πιθανά οφέλη - αλλά και κακοτοπιές – κατά τη διαδικασία μετάβασης στο Cloud;
  • Tι να αναζητήσουν σε έναν Cloud Computing provider έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την προστασία των δεδομένων και εφαρμογών;

Ελεύθερη η παρακολούθηση για end users

Με στόχο να προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον από την πλευρά των decision-makers των επιχειρήσεων που σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του Cloud αλλά και για να δώσει την ευκαιρία σε στελέχη και μεσαίων επιχειρήσεων να συμμετάσχουν στο Συνέδριο, η παρακολούθηση ενός end user ανά εταιρεία είναι δωρεάν. Απαιτείται προεγγραφή.

Δηλώστε συμμετοχή

Ομιλητές

Ken Ducatel εργάζεται στην Κοινωνία της Πληροφορίας εδώ και 20 χρόνια. Η πρώτη του εμπειρία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήταν το 1995, όπου εργάστηκε στη Γραμματεία για την Κοινωνία της Πληροφορίας, η οποία ήταν υπό τη διοίκηση του καθηγητή Luc Soete. Από το 1997 έως το 2003, εργάστηκε στο Institute for Prospective Technological Studies στη Σεβίλλη, όπου και ηγήθηκε της ναυαρχίδας των projects, ονόματι «Future Project».

 

Louis Nauges προωθεί το Cloud Computing εδώ και 10 χρόνια στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, έχοντας καθιερωθεί ως «ευαγγελιστής» του Cloud. Πολύ λίγοι άνθρωποι στην Ευρώπη έχουν τις γνώσεις και την εξειδίκευση που έχει ο Louis για το Cloud και τις SaaS τεχνολογίες και εφαρμογές. Καθ’ όλη τη διάρκεια της 30ετούς καριέρας του συνεργάζεται στενά με CIOs και CEOs από μεγάλες – Γαλλικές κυρίως – επιχειρήσεις και οργανισμούς, παρέχοντας συμβουλές για την ΙΤ στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν.

 

Daniele Catteddu είναι Διευθύνων Σύμβουλος ΕΜΕΑ στο Cloud Security Alliance (CSA), όπου είναι υπεύθυνος για τον ορισμό και εφαρμογή της στρατηγικής τoυ οργανισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Μέση Ανατολή και Αφρική. Μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην ENISA (European Network and Information Security Agency) ως Expert in Risk Management, στην περιοχή των Αναπτυσσόμενων και Μελλοντικών Κινδύνων και κατείχε ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της έρευνας για την ασφάλεια στο Cloud.

 

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία