<< Back

PMIChapterXchange – 1η επέτειος – Ήπειροι, χώρες, κουλτούρα και PM

Blog

Η εκδήλωση είχε θέμα την παγκοσμιοποίηση και την πολιτισμική ποικιλία που επιφέρει στα σύγχρονα έργα και, πιο συγκεκριμένα, την παρουσίαση ιδεών, εμπειριών και πρακτικών συμβουλών για το πώς μπορούν να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη και να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που προκαλεί η συνεργασία ανάμεσα σε ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα.

Τον αρχικό χαιρετισμό του κ. Michael (Mike) DePrisco εκ μέρους του PMI, ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συζήτηση ανάμεσα σε εξειδικευμένους ομιλητές. Η πολύτιμη εμπειρία τους σε διεθνή περιβάλλοντα και ομάδες έργων με πλήθος πολιτισμικών και άλλων διαφορών, ανέδειξε πολλές ιδιαίτερες παραμέτρους τέτοιων έργων. Η τελική ενότητα, με απαντήσεις σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες, ήταν ενδεικτική του πόσο και πόσους απασχολεί ήδη το θέμα αυτό.

Η πρωτοβουλία PMIChapterXchange, που ξεκίνησε πέρυσι με αφορμή την πανδημία του κορωναϊού και των αλλαγών που έχει εισάγει ή/και επιταχύνει αυτή, στοχεύει στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των 18 ήδη (μαζί με το Ελληνικό) Παραρτημάτων PMI που συμμετέχουν και των μελών τους. Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός γίνεται οργανωμένη ανταλλαγή γνώσεων, τοπικών πληροφοριών και διοργάνωση εκδηλώσεων για τα μέλη.


Το βίντεο της εκδήλωσης βρίσκεται εδώ
.


chapterxchange2021

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία