<< Back

To PMI Greece σε Ψηφιακή Παρουσίαση του Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Blog

Ο πρόεδρος του PMI Greece, Δρ. Θεοφάνης Γιώτης, θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς για τις σύγχρονες εκφάνσεις Project Management. Η εισήγηση θα γίνει στα πλαίσια της ψηφιακής παρουσίασης του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:00.

Την Ψηφιακή Ενημέρωση για την Επαγγελματική Συστημική στην Πράξη μπορούν να παρακολουθήσουν Δικηγόροι, Ιατροί, Μηχανικοί, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Στελέχη Υπηρεσιών και εν γένει άτομα της παραγωγής σε εταιρείες και οργανισμούς.

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, να μας αποστείλετε μέσω email: csap@hsss.gr, τα ακόλουθα: Επίθετο, Όνομα, Τόπος Διαμονής, email.

Η Ηλεκτρονική Αίθουσα παρουσίασης θα δεχθεί μόνο 40 άτομα με βάση την αρχή First Come First Served

Την Τρίτη 17-09-2012 μέχρι τις 11:30 π.μ. θα λάβετε σχετικό email εισαγωγής στην Ψηφιακή Διαδικασία συμμετοχής σας.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στο site της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ).

Απαιτείται μία απλή γραμμή ADSL και για καλύτερης ροής επικοινωνία μία ενσύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο. Εάν επιθυμείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε απλά ακουστικά, π.χ.  του κινητού σας, για τον εξερχόμενο ήχο από το PC σας για την αποφυγή των διπλοηχογραφήσεων κατά την ομιλία σας. Όλοι οι σύγχρονοι φορητοί υπολογιστές είναι επαρκείς.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και δεν θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία