<< Back

WEBINAR: «Ενσωμάτωση του Design Thinking στα Έργα μας»

Blog

To PMI GREECE CHAPTER  έχει την τιμή και τη χαρά να υποδεχτεί έναν διακεκριμένο επαγγελματία του Project Management, τον κ. Bruce Gay, σε ένα Webinar με θέμα:

 

«Ενσωμάτωση του Design Thinking στα Έργα μας»

 

που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00.

 

η παρακολούθηση του σας προσφέρει 1 technical PDU (code C227B21EX1)

Το Design Thinking έχει αναδειχθεί ως μια επιτυχημένη μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι οργανισμοί για να προσεγγίσουν την επίλυση προβλημάτων και την παροχή καινοτόμων λύσεων που ικανοποιούν τους πελάτες τους.

Σε αυτό το διαδραστικό διαδικτυακό σεμινάριο, θα μάθετε τα οφέλη της ενσωμάτωσης μεθοδολογιών Design Thinking σε έργα με σκοπό την ευθυγράμμιση των αναγκών των πελατών με τους επιχειρηματικούς στόχους μέσω μελέτης περιπτώσεων και παραδειγμάτων.

Στο τέλος της παρουσίασης, θα μπορείτε να:

  • Προσδιορίστε και εφαρμόστε τεχνικές σχεδιαστικής σκέψης για τη βελτίωση της υλοποίησης των ωφελειών και της επιτυχίας του έργου
  • Περιγράψτε τα οφέλη της ενσωμάτωσης μεθοδολογιών σχεδιασμού σε έργα
  • Απεικονίστε πολλά εργαλεία σχεδιαστικής σκέψης που θα μπορούσαν να ωφελήσουν τρέχοντα ή μελλοντικά έργα
  • Αποκτήστε πρακτική εμπειρία ότι η οπτική είναι ένα σημαντικό μέρος του σχεδιασμού

Ο Bruce Gay, PMP, είναι ανώτερος διευθυντής προγράμματος στην UPMC Enterprises, του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ. Τα τελευταία 15 χρόνια, ο Bruce διαχειρίζεται ομάδες που ενσωματώνουν τις μεθοδολογίες UX Design and Design Thinking στις διαδικασίες ανάπτυξης προϊόντων τους.

 Ο Bruce έχει παρουσιάσει ομιλίες σε περιφερειακά και διεθνή συνέδρια όπως τα Παγκόσμια Συνέδρια PMI στο Σικάγο, το Λος Άντζελες και τη Φιλαδέλφεια, καθώς και τα Συνέδρια PMI EMEA στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Ο Bruce είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας διαχείρισης έργων (PMP) από το 2005 και ενεργός εθελοντής στο κεφάλαιο PMI Pittsburgh όπου διαχειρίζεται εταιρικές χορηγίες. Ζει στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ με τη σύζυγό του, δύο κόρες και τον σκύλο του.

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία