<< Back

Wicked Problem Solving Discount Code

Blog

 



Το Wicked Problem Solving έρχεται να αντιμετωπίσει τις παραπάνω προκλήσεις. Πρόκειται για ένα δημιουργικό σύστημα επίλυσης προβλημάτων, το οποίο θα σας οδηγήσει από την αβεβαιότητα στη λύση. Το πρόγραμμα προσφέρει 18 PDUs και είναι σχεδιασμένο ώστε να σας υποστηρίξει στην αντιμετώπιση προκλήσεων, στο να ρωτάτε τις κατάλληλες ερωτήσεις, στο να κάνετε τις ιδέες σας περισσότερο ορατές και να αλληλεπιδράτε ενεργά με τους συμμετέχοντες.


Πρόκειται για ένα interactive πρόγραμμα, το οποίο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του πρωτοπόρου σε θέματα τεχνολογίας, Tom Wujec, ενώ συνδυάζει την καλύτερη μορφή του design thinking με μεθοδολογίες του project management (όπως agile και lean).

Το Wicked Problem Solving Practitioner συμπεριλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό εργαλείο γραφής (whiteboarding) που λέγεται Miro, βιβλία εργασιών και τρία πακέτα καρτών, τα οποία θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε άμεσα τη γνώση που θα αποκομίσετε.

Δοκιμάστε το δωρεάν starter pack για να μάθετε περισσότερα.

Τα μέλη του PMI Greece Chapter μπορούν να επωφεληθούν από ειδική έκπτωση 20% μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021. Ο κωδικός έκπτωσης είναι  20WPSCHAPTER.

 

WickedProblemSolver.com

 

1537947 WPSWhiteBoard11200x628

 

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία