<< Back

Επαναληπτικό Workshop #7: «How to Recover a Troubled Project»

Blog

Αγαπητέ συνάδελφε, μέλος του PMI-Greece,

Σας ενημερώνουμε οτι το επαναληπτικό Workshop #7 με θέμα “How to recover a troubled Project”, πρόκειται να διοργανωθεί αποκλειστικά για τα μέλη του PMI-Greece Chapter την Τρίτη 7 Μαρτίου.

Tο workshop θα παρουσιάσει ο Αντιπρόεδρος & Υπεύθυνος Επαγγελματικής Ανάπτυξης του PMI-Greece, κ. Χάρης Ξανθόπουλος από τις 18.00-20.00 στα γραφεία του PMI-Greece (Κρήτης 54 Χαλάνδρι).

How to Recover a Troubled Project

Πότε είναι η τελευταία φορά που εργαστήκαμε για ένα έργο που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε άψογα και όπου ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όσον αφορά τον προϋπολογισμό, το χρονοδιάγραμμα και την ποιότητα των παραδοτέων;

Παρά το γεγονός ότι κανένα έργο δεν είναι απολύτως τέλειο, τα περισσότερα έργα είναι πιθανόν να ολοκληρωθούν με ένα ανεκτό ποσοστό προβλημάτων.

Υπάρχουν όμως και άλλα έργα που πληρούν τα κριτήρια των ‘προβληματικών’ – που σύμφωνα και με τις τελευταίας μελέτες του ΡΜΙ το ποσοστό τους τα τελευταία χρόνια εξακολουθεί και παραμένει μεγάλο. Τα έργα αυτά έχουν σημαντικά προβλήματα όσον αφορά στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος , του προϋπολογισμού ή των παραδοτέων τους – ίσως και των τριών .

Το workshop σκοπεύει να παρουσιάσει πότε ένα έργο είναι «προβληματικό» και εφόσον είναι, να σχεδιαστεί μια διαδικασία που θα επαναφέρει το έργο στους αρχικούς στόχους. Ένα προβληματικό έργο πολύ δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί στις αρχικές προσδοκίες. Ωστόσο, θα παρουσιαστούν οι διαδικασίες και οι τεχνικές επανασχεδιασμού με σκοπό να παραδώσουμε με επιτυχία το έργο που θα καλύψει τις αναθεωρημένες δεσμεύσεις.

Σας ενημερώνουμε οτι η διάθεση των δωρεάν εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 12.00 μ.μ.Για την εγγραφή σας πατήστε εδώTo workshop διοργανώνεται αποκλειστικά για τα μέλη του PMI-Greece.

Σημειώστε, ότι οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες (μέχρι 20 άτομα) οπότε παρακαλείσθε να κάνετε κράτηση μόνο σε περίπτωση που η συμμετοχή σας είναι βέβαιη.

Όλοι οι πιστοποιημένοι από το PMI θα λάβουν 2 PDUs για τη συμμετοχή τους στο workshop.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του PMI-Greece Chapter,

Πάνος Χατζηπάνος

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία