<< Back

Τιμητική Yποστήριξη στο Enterprise Agile Conference της Boussias

Blog





Accelerate Your Business In The New Era


Το Enterprise Agile Conference επιστρέφει στις 20 Ιανουαρίου 2022, παρουσιάζοντας την έννοια του agility ως πρακτική που μπορεί να αξιοποιηθεί σε όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες, από το management και την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών έως το marketing, τις πωλήσεις και το HR.

Μάθετε γιατί το Agility έχει γίνει must για κάθε σύγχρονη επιχείρηση στη νέα εποχή και αποκτήστε μια ολιστική άποψη για τις αρχές του Agile και την αξιοποίησή τους στις επιχειρήσεις σας σε μία μόνο μέρα!

Θεματολογία

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν επιτυχή παραδείγματα υλοποίησης της Agile κουλτούρας σε μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, χρησιμοποιώντας τα πιο γνωστά Εnterprise Agility frameworks.

Topics

  • Αποκτήστε insights και εφαρμόστε το νέο μοντέλο εργασίας στη μετά covid εποχή.
  • Εμπνευστείτε από τα παραδείγματα υλοποίησης της Agile κουλτούρας σε μεγάλους οργανισμούς και διδαχθείτε από βέλτιστες πρακτικές, αλλά και από λάθη που μπορεί να έχουν γίνει.
  • Οργανώστε την εργασία ενός μεγάλου αριθμού ομάδων, ώστε να αποκρίνονται με μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρηματικές ανάγκες.
  • Κεφαλοποιήστε τη νέα κουλτούρα δομώντας ένα πλάνο Agile μετασχηματισμού και εφαρμόζοντας αποτελεσματικές στρατηγικές κλιμάκωσής του σε όλη την επιχείρηση.

 

Στα πλαίσια της υποστήριξης, τα μέλη μας θα έχουν προνομιακή εγγραφή   early bird .

 


 

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία