<< Back

ΖΑΝΝΙΝΑ (ΙΩΑΝΝΑ) ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Blog

Όνομα: ΖΑΝΝΙΝΑ (ΙΩΑΝΝΑ)

Επίθετο: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ημ/νια υποβολής αίτησης: 28/02/2020

Εταιρία: Αυτοαπασχολούμενη

Θέση: Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Email: zannina_anag@yahoo.gr

Τηλέφωνο: 6936581633

PMI Member: ΝΑΙ

PMI Join Date: 05/02/2019

PMI Greece Member: 05/02/2019

Πιστοποίηση PMI: OXI

Πιστοποίηση Νο1: ΟΧΙ

Ημ/νια Πιστοποίησης Νο1: 

Πιστοποίηση Νο2: ΟΧΙ

Ημ/νια Πιστοποίησης Νο2: 

Πιστοποίηση Νο3: ΟΧΙ

Ημ/νια Πιστοποίησης Νο3: 

Επαγγελματική εμπειρία (σε έτη): 24

Εμπειρία σε Project Management (σε έτη): 20

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Εκπαίδευση: Κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Athens Laboratory of Business Administration (ALBA) με ειδίκευση στην διοίκηση χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Κάτοχος διπλώματος Αγγλικών Σπουδών (Diploma of English Studies) από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Επαγγελματική εμπειρία: Από το 1996 δραστηριοποιείται ως στέλεχος στον Τραπεζικό χώρο και ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον ευρύτερο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, κατέχοντας θέσεις ευθύνης και συμμετέχοντας στη διοίκηση προγραμμάτων και έργων μεγάλης κλίμακας σχετικών με την ίδρυση και επιχειρηματική ανάπτυξη Τραπεζών, τις εταιρικές αναδιοργανώσεις, τις συγχωνεύσεις και εξαγορές, σε Ελλάδα, Κεντρική & Νοτιοανατολική Ευρώπη (CEE). Μέχρι τον 7/2018 διετέλεσε Διευθύντρια των Διεθνών Δραστηριοτήτων στην Alpha Bank.

Δεξιότητες κλπ: Δημιουργική επαγγελματίας, με σταθερό ιστορικό επιδόσεων στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση στρατηγικών, ικανότητα στην οικοδόμηση σχέσεων και ανάπτυξη δικτύων και συνεργασιών και στην αξιοποίηση επιχειρηματικών συνεργειών εντός Ομίλων. Σημαντική εμπειρία στην συμμετοχή σε ανώτατα εποπτικά όργανα διοίκησης και επιτροπές εταιρειών, ευχέρεια στην αποτελεσματική επικοινωνία στόχων και στον συντονισμό συλλογικών δράσεων με τη διαχείριση του συνόλου του εύρους των τεχνικών διοίκησης έργων.

Άλλο: Εισηγητής της εθελοντικής ομάδας προώθησης του Project Management στα σχολεία για τις σχολικές χρονιές 2018-2019 και 2019-2020.
Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ και Ελεγκτικών Επιτροπών του ΔΣ στις θυγατρικές Τράπεζες του Ομίλου της Alpha Bank ΑΕ (στην Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία και Ουκρανία).
Τον ελεύθερο χρόνο μου με ενδιαφέρουν ο κινηματογράφος, το θέατρο, η συμμετοχή σε πολιτιστικά δρώμενα και τα ταξίδια.

Αιτιολόγηση για την υποψηφιότητα: Η δραστηριοποίηση μου στη δράση της εθελοντικής ομάδας των σχολείων, με ενθουσίασε και με παρακινεί στο να συμβάλλω πιο ενεργά για τη δημιουργία και απόδοση ουσιαστικής αξίας στην ελληνική κοινότητα και στα Μέλη, μέσω της συμμετοχικής υλοποίησης ενός πλάνου στρατηγικής διατήρησης και διεύρυνσης των επαφών και συνεργασιών με επιχειρηματικές δομές και οργανισμούς, της ενίσχυσης του καινοτόμου οικοσυστήματος ανταλλαγής γνωστικών εμπειριών και της εκμετάλλευσης συνεργειών εντός του PMI παγκοσμίως.

Αναζήτηση

Δείτε τα αρχεία